Yaki-da

Yaki-Da är beläget bara några danssteg från Kungsportsavenyn mitt i hjärtat av Göteborg. Enda sedan starten har det arbetas målmedvetet och flitigt för att bli det naturliga och självklara valet för dem som inte går hem och lägger sig när dagen växlar om till kväll.

Vi på 2 Creative har flera gånger besökt Yaki-Da, inte minst för att testa den underbara restaurangen på fjärde våningen. Sebastian Kapocs från Yaki-Da kontaktade oss under våren 2011 och behövde hjälp med en ny webbplats. Vi blev glada över att få hjälpa nattklubben med deras ansikte utåt på nätet.

Tillsammans med Sebastian skissade vi på hur upplägget på webbplatsen skulle se ut. Vi bestämde oss för hur navigeringen skulle fungera och mot vilken målgrupp vi skulle arbeta. När detta var gjort satte vi upp mål med webbplatsen och började titta på olika lösningar. Webbplatsen skulle administreras av Sebastian och vi bestämde oss för att implementera webbsidan i WordPress. Kontinuerligt hade vi möten med Yaki-Da och visade hur arbetet tog form, samtidigt som vi visade dem hur de skulle uppdatera och underhålla sin webbplats.

Besök webbplatsen