Prioritet Serneke Arena

Prioritet Serneke Arena har sju våningar sport, med allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Grundskola och gymnasium med idrottsinriktning på två våningar. Gym, föreningslokaler, skadeklinik, hotell, konferenslokaler, restaurang, bar och caféer. Allt på 45 300 m2.

Uppdrag

2Creative fick i uppdrag att ta fram en ny webbplats åt Prioritet Serneke Arena. Hemsidan skulle få ett nytt modernt utseende som överskådligt visar arenans faciliteter, evenemang och nyheter. Besökarna skulle även kunna läsa mer om arenans andra verksamheter samt boka aktiviteter.


Resultat

En ny design togs fram efter den grafiska profilen. Känslan i designen är rörelse och aktivitet. Sidan byggdes upp med ett helt nytt tema från scratch i WordPress. Användandet av moduler gör att man kan styra innehållet och utseendet mycket själv som administratör.

Förbättrad överblick

Den nya designen ger en tydligare överblick över de olika faciliteterna och evenemangen, även direkt på startsidan. Administratören för sidan har flera olika moduler att använda för att presentera innehåll tydligt på webbplatsen, bland annat genom ”puffar”, slider eller utfällbara block. Arkivsidor för nyheter, faciliteter och evenemang finns för att få en mer samlad överblick.

Under evenemangssidan kan sidans administratör själva lägga in framtida evenemang som även dessa presenteras automatiskt på startsidan.

Puffar – en smart sätt att lyfta fram information man anser extra viktig att uppmärksamma.

Aktuellt. Sidan för de senaste nyheterna.

Utfällbara block för att läsa mer information.

De olika faciliteterna/verksamheterna kan även presenteras i en smakfull slider var man man än önskar på webbsidan.

Utmärkelser

Vårat arbete med Prioritet Serneke Arena blev belönat med en Honorable Mention och Mobile Excellence hos awwwards.com. Den är även nämnd på web design awards. 

Besök Webbplatsen