Webbutveckling för skräddarsydda lösningar

Webbutveckling ligger oss varmt om hjärtat och vi är en webbyrå som älskar WordPress. Hos oss kan du få hjälp med allt från er nya publika webbplats till e-handel, intranät och skräddarsydda lösningar. Med lång erfarenhet och stora projekt i bagaget kan vi med säkerhet leverera framtidens webbplatser.

Webbplatser i WordPress

När vi utvecklar i WordPress programmerar vi alltid teman från scratch. Oftast är premiumteman fulla med funktioner som ditt företag kanske inte riktigt behöver. Koden för dessa plugins kan vara ett säkerhetshål, men även försämra hastigheten på din webbplats. Hastigheten är en avgörande faktor för användarvänligheten på webbplatsen och ett lyckat SEO-arbete.

Läs mer om WordPress

E-handel och WordPress

Användarvänligheten och säkerheten sätts här på sin spets. Smarta lösningar och ett enkelt flöde genom webbplatsen blir extra viktigt för att skapa lönsamhet. Med en webbplats i WordPress och en e-handel i WooCommerce får man en integrerad lösning som blir enkel att hantera. För att nå ut med sin e-handel och skapa lyckade affärer kan det även vara bra att kika på våra tjänster inom digital marknadsföring.

Varför WooCommerce som e-handelsplattform?

WooCommerce är den populäraste e-handelsplattformen i världen vilket gör att många redan känner till verktyget. Vi på 2Creative har jobbat med WooCommerce i de flesta av våra e-handelsprojekt och verktyget ger oss stor frihet. Det är byggt med öppen källkod vilket gör att vi kan skräddarsy innehåll, design och funktionalitet efter kundens behov. Plattformen kopplas enkelt samman med WordPress vilket gör att en stor del av webbplatsens underhåll och arbete görs i samma miljö.

Vill du ha en modern, säker och flexibel e-handel tror vi du kommer bli mycket nöjd med WooCommerce!

WooCommerce är installerat på över 5 miljoner onlinebutiker över hela världen

Vi vill göra webben till en bättre plats

Vill du läsa mer om vad vi kan erbjuda? Ta en titt på våra tjänster.

Se våra tjänster