Design som stärker varumärket

En väl fungerande design sätter användaren i centrum och fungerar oavsett om du använder mobil, surfplatta eller dator.

Vi ser till att designen bidrar till att stärka varumärket och öka konverteringsgraden

På 2Creative har vi som arbetar med webbdesign också en bakgrund inom webbutveckling. Det är en stor fördel att som webbdesigner ha kunskap inom programmering. Då har man förståelse för funktionalitet och hur interaktionen kommer att fungera tillsammans med designen.

En väl fungerande design sätter användaren i centrum och fungerar oavsett om du använder mobil, surfplatta eller dator. Vi ser till att designen bidrar till att stärka varumärket och öka konverteringsgraden.

Wireframes in the making

Användaren är alltid i fokus

När vi tar fram design kommer alltid användaren först. I det strategiska arbetet har vi tittat på målgrupp och vad de har för förutsättningar. Detta ligger till grund för hur designen kommer se ut. Finns det tillgänglighetskrav följer vi givetvis dessa.

Grafisk profil

Webben är i många fall det primära uttrycket för ditt företag. För att kunna skapa en modern webbplats som uppfyller målsättningar och ger ett trovärdigt intryck är den visuella identiteten avgörande. Vi hjälper er med er digitala grafiska profil och tar fram logotyp, färger och typsnitt för framtiden.

Se våra case