Om oss

Vi skapar webbplatser till företag som hjälper dem till framgång. Webben som marknadsföringskanal är viktigare än någonsin och därför ser vi vikten av att ha en väl genomarbetad webbplats. 2Creative arbetar för att ge företag möjligheten att använda webben fullt ut och på ett bra sätt. Balansen mellan kreativitet och användbarhet är det som driver 2Creative och genom en personlig kontakt med våra kunder skapas stabila och genomtänkta webbplatser.

Med nyckelord som kommunikation och användarvänlighet jobbar 2Creative för att skapa en vacker och intressant webb. Vi sitter på Norra Hamngatan 40 i Göteborg. Här diskuteras framtida trender, nya metoder och en hel del färg och form. Kom förbi på en kopp kaffe och dela med er av era tankar.

Vision

Målet är att vara en av de ledande byråerna inom webbdesign, webbutveckling och WordPress-utveckling. Vi vill vara det självklara valet när det kommer till WordPress.

Isak - 2Creative

Isak Lagerström

Isak har gjort webbplatser i över 10 år och har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av webbprojekt. På dagarna gör Isak grafisk design och kodar hemsidor. Han är även specialiserad på användarvänlighet.

  • isak@2creative.se
  • 0739 - 12 23 11
Tony - 2Creative

Tony Heeringson

Tony är en energisk och kreativ idéspruta som har stor kunskap om WordPress och webbdesign. Han är specialiserad på CMS-systemet WordPress och responsive design.

  • tony@2creative.se
  • 0737 - 16 67 88

Ett nära samarbete är viktigt

När vi startar ett nytt projekt är den personliga kontakten väldigt viktig för oss. Arbetet sker gemensamt och kunden är involverad i hela processen. Ett nära samarbete gör att produkten blir bättre och lättare når de uppsatta målen.

Med hjälp av verktyget WordPress gör vi det möjligt för kunden att själv kunna sköta det dagliga arbetet utan förkunskaper. Vi ger alltid en utbildning i verktyget och därefter finns vi alltid för kostnadsfri support med allt som rör er webbplats.

Hur vi arbetar Se kundcase