Tjänster

Med hjälp av de senaste verktygen skapar vi stilrena, kreativa och användarvänliga webbplatser. Med verktyget WordPress gör vi det möjligt för kunden att själv kunna sköta det dagliga arbetet utan förkunskaper. Vi arbetar alltid efter de senaste webbstandarderna vilket resulterar i sökmotorvänliga webbplatser som är användarvänliga och stabila. 2Creative i Göteborg hjälper företag med webbplatser, trycksaker och marknadsföring. Här kan du läsa mer om våra tjänster och på vilket sätt vi erbjuder dem.

Hur vi arbetar Se referenser
Tjänster

Webbplats i WordPress

Att skapa en webbplats handlar inte bara om ett snyggt yttre. Funktionalitet och innehåll är två av de bitar vi först ser över. I nästa steg gäller det att få fram en fungerande struktur och ett utseende som gestaltar företagets profil. Vi har den erfarenhet som behövs och kan leverera kompletta webbplatser efter kundens behov.

Våra verktyg

WordPress, Google Analytics, SEO, responsiv design / mobilanpassning, webbdesign, utveckling

Webbshop i WordPress

Arbetar ni i WordPress och vill bygga på webbplatsen med en webbshop. Då är WooCommerce ett verktyg som kommer passa er bra. Vi hjälper er med allt från design till utveckling och ni får en anpassad webbshop som ni själva kan hantera utan problem.

Våra verktyg

WooCommerce, Google Analytics, SEO, responsiv design / mobilanpassning, webbdesign, utveckling

Webbdesign

Det är en stor fördel att som webbdesigner ha kunskap inom webbutveckling. Då har man förståelse för funktionalitet och hur interaktionen kommer att fungera tillsammans med designen. En väl fungerande design sätter användaren i centrum och fungerar oavsett om du använder mobil, surfplatta eller dator. Vi gör designen och sedan bygger vi upp det vi har designat. Så enkelt är det. I vissa fall får vi en design levererad. Då sköter vi endast utvecklingen.