2020-05-29

2Creative tipsar – TV-serier

Sitter du som så många andra hemma just nu och känner dig lite nere? Vi på 2Creative har valt ut varsin favoritserie att tipsa om som kan få karantänen att kännas lite lättare.

Bloodline, 2015 (Netflix)

Från Wikipedia:
”En dramathriller som handlar om en högt ansedd och till synes perfekt samtida amerikansk familj. Föräldrarna Robert och Sally Rayburn driver ett litet hotell i en mindre stad i semesterparadiset Florida Keys. När hotellet fyller 45 år återvänder föräldrarnas äldsta barn och svarta får Danny hem för att fira tillsammans med sina vuxna syskon. Det är dessvärre snabbt uppenbart att Dannys närvaro orsakar spänningar i familjen som intensifieras när han meddelar att han tänker flytta hem permanent. Familjen Rayburn är inte en perfekt och lycklig familj och Dannys närvaro riskerar att avslöja mörka hemligheter från det förflutna som hotar den fläckfria fasaden.”

”Karaktärerna och miljön är ruskigt bra skildrade. Spännande och fängslande från början till slut.” /Isak

Animal Kingdom, 2016 (Viaplay)

Från Moviezine:
”När den 17-årige Joshua ”J” Codys mamma dör, tvingas han flytta in hos sina släktingar i södra Kalifornien. Det visar sig dock att familjen är kriminell, och styrs av den hårda matriarken Janine ”Smurf” Cody. Snart får ”J” allt svårare att hålla sig utanför sina brottsliga släktingars förehavanden. Bygger på den australiska filmen från 2010. ”

”Väldigt spännande serie som utspelar sig i sköna miljöer i surfens San Diego.” /Tony

Seinfeld, 1989 (Netflix)

Från Wikipedia:
”Seinfeld är en amerikansk situationskomedi, skapad av Jerry Seinfeld och Larry David. Serien sändes mellan 1989 och 1998. Totalt producerades 180 avsnitt, uppdelade på nio säsonger. Serien blev en av de populäraste någonsin, både i USA och i andra länder. Det sista avsnittet sågs av 76 miljoner då det sändes i USA. Seinfeld handlar om ett gäng Manhattan-bor som är ytliga, självupptagna, cyniska och ofta snöar in på de mest bisarra småsaker. Serien är känd som ”A Show About Nothing”, ”en serie om ingenting”, då historierna ofta handlar om vardagslivet och problem som rör högst vardagliga saker. Händelserna i serien bygger ofta på sådant som manusförfattarna själva varit med om. Huvudfiguren i serien är Jerry Seinfeld, en figur som delvis bygger på den verklige Jerry Seinfeld. Under de första sju säsongerna inleds och avslutas varje avsnitt i allmänhet av en kort sekvens där Jerry framför ståuppkomik.”

”En klassiker som aldrig blir gammal för mig. Ser om hela serien, från början till slut, en gång per år. Man har verkligen lyckats skapa karaktärer som är odödliga. Skrattfest. George Costanza är och förblir en av de roligaste karaktärerna i sitcomens historia.” /Tobias


Har du funderingar på en ny webbsida till ditt företag? Har du frågor om WordPress? Kontakta oss på 2Creative så kan vi berätta mer.