Här på 2Creative brinner kreativitetens låga som vanligt. Vi har flera spännande projekt som antingen är under produktion eller som är på väg att köras igång inom den närmaste framtiden.

Aktuella projekt

SSP North jobbar med säkerhetssystem för både mobila och stationära maskiner. Huvudsyftet med den nya webbplatsen är att kunna visa sina produkter på ett tydligt och användarvänligt sätt. Kunder ska kunna välja bland produkter (både enskilda och i kit) och sedan skicka en offertförfrågan på dessa.

Alektum Group, som dels arbetar med fakturatjänster för företag, har önskemål om en ny användarvänlig webbplats för alla deras målgrupper. Denna webbplats ska även innehålla egna landningssidor för alla deras kontor runt om i världen och byggs upp med WordPress Multisite. Alektum är en återkommande kund hos oss på 2Creative och det tycker vi är trevligt! Ett av de tidigare projekten vi har gjort tillsammans är shoppalagom.se.

Framtiden

Det är kul att veta att det alltid finns nya spännande projekt att se fram emot.

Ett av dessa projekt är AD MediCal är ett rikstäckande företag inom produktområdet medicinteknisk utrustning. De har sitt huvudkontor i Göteborg och etablerades ursprungligen 1989. Vi på 2Creative ska under våren producera en helt ny webbplats som bland annat ska bli snabbare, ha bättre sökoptimering och skapa en mer användarvänlig layout. Förarbetet pågår för fullt med wireframes och grafisk profil.

Som start på varje nytt projekt har vi en workshop. Den hjälper oss förstå kundens vision med webbplatsen och hur den ska passa målgruppen så bra som möjligt. Vi sätter också upp målsättning och syfte med webbplatsen. En bra workshop gör det lättare att ta fram länkstruktur, funktioner, utseende och anpassningar för användarvänlighet m.m.

Detta var en liten uppdatering från oss. Har du funderingar på en ny webbplats? Låter WordPress spännande? Kanske är det något för dig och ditt företag? Kontakta oss på 2Creative så berättar vi mer.