2010-12-19

En webbyrå med extra allt!

Det lider mot Jul och vi är i slutspurten av två projekt. Det kommer in mer intressanta projekt och det verkar som att vi kommer ha fullt upp från första dagen på vårt nya kontor, som blir bemannat den 3 Januari. (Kom förbi på en kaffe).

Något vi har funderat på under den senaste tiden är att vi måste gå ut tydligare med att vi inte bara är en webbyrå, utan vi vill även kalla oss en reklambyrå. Namnet “kommunikationsbyrå” ploppade upp i våra huvuden, stannade ett tag tills idén försvann.

Vi sysslar med kommunikation, men inte all typ av kommunikation så som t ex film. Vi håller oss till nischen webbdesign men bjuder även på grafiska profiler, trycksaksdesign, logotyper, foto m.m. Kalla oss en webbyrå med extra allt.

Vi måste faktiskt också bjuda på veckans kalkon:
Det kan inte vara många av våra Facebookfans som har undgått denna katastrof. Jag (Tony) lyckades radera 2 Creative Studios Facebooksida. Frågan många säkert ställer sig är: “Hur f*n lyckas man?”. Då kan jag förklara. Man klickar sig in på “Manage Permissions” och sedan “Permanently delete this Page”. Så lätt är det.