2020-11-24

Flitens lampa lyser över 2Creative

Det har gått ett tag sen det senaste blogginlägget, men det innebär inte att vi sover – tvärtom! Tystnaden på bloggfronten beror på att vi har fullt upp här på kontoret. Här är ett litet urval av de projekt som vi för närvarande arbetar med.

Prioritet Serneke Arena

”Prioritet Serneke Arena har sju våningar sport, med allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Grundskola och gymnasium med idrottsinriktning på två våningar. Gym, föreningslokaler, skadeklinik, hotell, konferenslokaler, restaurang, bar och caféer. Allt på 45 300 m2.”

2Creative fick i uppdrag att ta fram en ny webbplats åt Prioritet Serneke Arena. Hemsidan har fått ett nytt modernt utseende som överskådligt visar arenans faciliteter och nyheter. Man kan även läsa mer om arenans verksamheter samt boka olika aktiviteter. Resultatet kan du se här!

Perssons Träteknik

”Perssons Träteknik i Bergstena utanför Alingsås har anor från 1933 då Josef Persson köpte sig en gård med tillhörande sågverk. Josef hade förmågan att se bortom horisonten och trodde starkt på idén om en ökad efterfrågan på sågade och hyvlade trävaror. Och tänk så rätt han hade. Idag drivs Perssons Träteknik av tredje generationen Persson och vår drivkraft är att hålla fast vid vår farfars grundtes att alltid våga och ligga långt framme när det gäller utveckling och att tidigt anamma den senaste tekniken på området.”

2Creative har tidigare utvecklat Alingsås Huspakets webbplats som ingår i samma familjekoncern som Perssons Träteknik. Även denna webbplats har fått sig en rejäl ansiktslyftning och går i samma anda som Alingsås Huspakets webbplats.

Valitive

Valitive AB ingår i en koncern med 33 bolag. Även moderbolaget Alektum Group har fått en ny webbplats signerad 2Creative för inte allt längesedan. Dessutom fick vi äran att bygga shoppalagom.se som också ingår i Alektum Group.

Valitive kommer få en wepplats i samma anda som alektum.se och shoppalagom.se. Lansering kommer att ske i början av 2021.


Vill du veta mer om oss på 2Creative och vad vi kan göra för dig och ditt företag? Kontakta oss så berättar vi mer!