2011-10-23

Hektisk höst med härliga hemsidor

En härlig höst

Många har kontaktat och besökt vår lilla webbyrå under hösten och det har blivit flera möten varje vecka. Vi har vi jobbat med flera projekt samtidigt. Det har varit mycket att tänka på efter sommarens lugna månader, vilket givetivs är roligt. Under förra veckan fick vi välbehövlig hjälp av vår praoelev David som fick vara med oss och koda, designa och planera pågående projekt. Nästa vecka kommer Möbelgalleri Annas nya webbplats upp med dunder och brak. Det har varit ett roligt och smidigt projekt där vi återigen använt oss av WordPress.

Nattklubben Lounge(s) på Avenyn kontaktade oss under förra veckan och behövde snabbt få klart en webbplats som de själva kunde uppdatera. Nu är vi redan i skisstadiet, så håll utkik!

Dindukning.se är ett företag som arbetar med uthyrning och försäljning av tillbehör till bröllop. Allt från servetter till vimplar. Vi kommer hjälpa dem med webbplats, webbshop, grafisk profil och en del trycksaker. Detta projekt kommer att lanseras senare i höst/vinter.

3D modelleringsföretaget RapidImages behövde en webbplats och i slutet på november kan resultat ses. När det projektet är avslutat kommer vi sätta tänderna i webbplatsen till IT-företaget Vision software.

Utöver detta har vi jobbat en del med sökmotoroptimering av vår egen webbplats. Optimeringen har redan börjat ge resultat, kul! Hoppas vi kan ta några kliv till innan den första snön kommer.