2011-02-16

Hemsida till företag i Göteborg

Under vintern har vi hjälpt flera företag i Göteborgsregionen att få en egen plats på Internet. Många lyckade projekt och vi ser fram mot vårens möten med nya utmaningar.

Många företag funderar på hur det går till och vad det kan kosta att få en webbplats. Vi hjälper oftast de företag som vänder sig till oss med en helhetslösning. Från idé till skiss och färdig produktion. Är företaget även verksamt i Göteborg med omnejd kan samarbetet innebära fler kundträffar vilket oftast leder till ett bättre resultat. Kaffemaskinen har under vintern gått varm och flera avslutade projekt har lanserats i januari. En snygg hemsida till ett företag i Göteborg värmer oss i hjärtat och gör Internet mer trivsamt.

 

Vad gäller priserna på en webbplats brukar vi jämföra det med att köpa en bil eller ett hus. Kanske inte prismässigt men vad gäller skillnaderna i priset mellan olika hemsidor. Det beror helt enkelt på vad kunden vill ha. Ett enkelt sätt att ta reda på vad det kan kosta är att höra av sig till oss och förklara vad man har för idéer. Då kan vi enkelt ge en prisbild och sedan kan kunden avgöra om han/hon vill gå vidare. Oftast behöver det inte bli särskilt dyrt om man vill ha enkel presentationssida.