2019-05-21

Mer WordPress och det gillar vi

Vi pratar ofta om hur mycket vi gillar WordPress. Men den senaste tiden känns det som att det är en allmän uppfattning att WordPress är det givna alternativet när det kommer till CMS. Då vi bygger unika teman från grunden finns det också stora friheter i vad man kan bygga. Intranät, e-handel och andra lite mer komplexa lösningar är exempel på webbplatser som lämpar sig väldigt bra att bygga i WordPress. Vi har också sett att många av landets kommuner har valt att gå över till WordPress för de kommunala webbplatserna. Kul, och smart. I större verksamheter är det bra att använda ett modernt CMS som många kan förstå sig på. Med Open Source och ett system som de flesta av landets webbyråer behärskar, känns det som ett bra val.

Förstärkning

Vi har tidigare försökt hitta fler medarbetare och nu är det dags igen. Under hösten hoppas vi vara tre utvecklare här på byrån. Rekryteringen är nu i full gång och det är verkligen en spännande process.

Variation är alltid kul

Under året har arbetat mycket tillsammans med Serneke för att ta fram flera nya webbplatser. Det har handlat om webbplatser till Skidome – skidanläggningen i Kviberg, ett hotell och en restaurang. Utöver detta har vi byggt nya webbplatser till fastighetsbolaget Next Step och NFH – Nordiska föreningen för funktionshinder och oral hälsa.

Det ena projektet liknar sällan det andra och variationen är alltid kul tycker vi. Med kunder i vilt spridda branscher får man alltid lära sig något nytt. Behoven, målgruppen och syftet med webbplatserna skiljer sig ofta ganska mycket så det gäller att ställa om och skapa anpassade lösningar för att få lyckade resultat. Efter lanseringen av en webbplats är vi gärna med och arbetar med marknadsföring, statistik och uppföljning.