Om ni är flitiga besökare av vår webbplats har ni säkert lagt märke till att bloggen har stått still i nästan ett år. Så vi kände att det var dags att göra det som vi ber våra kunder att vara så flitiga med, uppdatera regelbundet.

Hösten har varit en spännande period där projekten har avlöst varandra. Detta har också gjort att vi känt att det finns utrymme och behov för att vi två ska bli tre. Är du intresserad av att jobba med webb kan du läsa mer på vår jobbsida.

I oktober fyllde 2Creative sex år vilket betyder att vi nu vandrar fram på vårt sjunde år av kodknackande och designskapande. Det senaste året har precis som alla de andra åren betytt nya utmaningar i WordPress. Bland det gångna årets lanserade webbplatser hittar vi livsmedelsjätten Njie, Vixor, Swimrun Australia, Olivedalstandläkarna och Trädgår’n. Men även en mängd grafiskt arbete åt våra befintliga kunder där vi bland annat tagit fram grafiska profiler och trycksaker.

Nu går vi med stormsteg mot jul och snart är det dags för det första julbordet som vi kommer avnjuta på Posthotellet. Det lär inte bli det sista för i år så får hoppas man inte tröttnar på all god julmat redan innan julafton.