Det lackar åter mot den berömda julen och vi på 2Creative tar nu lite ledigt. Men den 7:e januari är vi åter på plats på kontoret för att sparka igång 2020 med nya spännande projekt.

2019 var ännu ett produktivt år för oss och här nedan följer ett urval av projekt som vi utvecklade.

Skidome | www.skidome.ski
”Skidome är inomhusskidhallen för alla! Vi erbjuder längdskidåkning för dig, ung som gammal, nybörjare som elitåkare. I Skidome kan du träna du på egen hand, med vänner, boka privatlektion eller delta i någon av våra kurser och event.”

2Creative skapade på uppdrag av Serneke en webbplats åt Skidome. Den byggdes helt från grunden utifrån en färdig grafisk profil med ett unikt tema som ger ett modernt intryck. Med hjälp av olika moduler kan man lätt själv styra hanteringen av innehåll på siten.

Alingsås huspaket | www.alingsashuspaket.se
”Alingsås Huspaket startade 2010 och ingår i samma familjekoncern som Perssons Träteknik, ett företag med lång tradition av virkesförädling. Våra lösvirkeshus tillverkas i Perssons Trätekniks anläggning i Bergstena och fabriken tillhör de mest moderna och innovativa i landet.”

Alingsås huspaket ville ta fram en ny webbplats för att öka kännedomen om företaget och deras erbjudanden, förmedla inspiration och visa på fördelarna med lösvirke. 2Creative hjälpte till att ta fram en helt ny webbplats där besökare kan läsa mer om olika husprojekt och få inspiration. Om besökaren vill kan denne även skriva upp sig för nyhetsbrev.

Shoppa Lagom | www.shoppalagom.se
”Shoppa Lagom är ett initiativ taget av Alektum Group, för att hjälpa dig att hålla koll på utgifterna och behålla balansen i din privatekonomi. Så att du kan leva som du vill och ha råd med det.”

Alektum gav oss uppdraget att helt bygga om Shoppa lagoms webbsida som man tyckte var svår att uppdatera. Det skulle även tas fram en budgetkalkylator där användaren kan få ett hum om sin privatekonomi. 2Creative skapade ett nytt administrationsgränssnitt där man lätt kan uppdatera majoriteten av innehållet på hemsidan. Det implementerades även möjlighet att uppdatera alla texter till andra språk.

Är du intresserad av vad 2Creative kan göra för dig och ditt företag? Kontakta oss så berättar vi mer.

Med dessa ord vill vi önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!