Julledigheten gick lika snabbt som förväntat och nu är man tillbaka med ny glöd. 2015 innebär vårt femte år som byrå och det har varit fem spännande, utvecklande och väldigt roliga år. Nu har vi lyckats etablera oss på marknaden och hjälpt många företag till digital framgång. Vi brinner lika mycket för webben nu som dag 1 och vill fortfarande göra webben så snygg och användarvänlig som möjligt.

Det senaste året var fullt av nya kunder och spännande uppdrag. Vi gjorde en ny webbplats till oss själva i februari och lanseringen gick över förväntan. För att klappa oss själva på axeln kan ni se vår webbplats listad på bland annat Chris Spooners blogg och ryktet spred sig hela vägen till Kina. Här är några webbplatser som valt att visa vår webbplats:

http://line25.com/articles/modern-examples-of-the-classic-sidebar-menu-layout

http://theneodesign.com/creative-flat-web-designs-inspiration/

http://theultralinx.com/2014/05/15-amazing-websites-modern-sidebar-menu-layout.html

http://www.sj33.cn/digital/wysj/201405/38861_2.html

http://patterntap.com/pattern/form-2creative

http://designscrazed.org/creative-use-of-side-menus-in-websites/

http://flattrendz.com/page/18/

Vi lyckades även få en Honorable Mention på Awwwards med betyget 7.45 vilket vi är mycket stolta över. Med detta i bagaget blickar vi nu framåt, vem vet vilka spännande projekt som kommer under 2015. Hör av er om ni vill vara med och göra 2015 till det bästa året hittills!