2022-11-11

Silver i Publishingpriset 2022

Silver i Publishingpriset

Publishingpriset är en årlig utmärkelse som ges till utstående prestationer inom områdena grafisk design, redaktionellt arbete, tryck och produktion av tryckmaterial. Priset är en av de mest prestigefyllda utmärkelserna inom den svenska publishingbranschen och syftar till att uppmärksamma och belöna kreativitet och hög kvalitet inom dessa områden.

Här är några viktiga punkter om Publishingpriset:

  1. Utmärkelserna: Publishingpriset delas ut i olika kategorier, inklusive tidningar, magasin, böcker, broschyrer, årsredovisningar och andra publikationer. Det finns också kategorier för digital publicering och webbplatser.
  2. Jury: Priset bedöms av en oberoende jury bestående av experter och branschexperter inom grafisk design, tryck, redaktionellt arbete och kommunikation.
  3. Kriterier: Bidragen bedöms enligt kriterier som omfattar design, kreativitet, redaktionell kvalitet, tryckkvalitet och övergripande effektivitet i kommunikationen.
  4. Syfte: Publishingpriset har som mål att främja hög standard inom publikation och kommunikation och att uppmuntra till innovation och excellens inom dessa områden.
  5. Tidigare vinnare: Vinnarna av Publishingpriset varierar från år till år och representerar olika organisationer och branscher, inklusive företag, förlag, reklambyråer och fristående konstnärer.

Silver i kategorin Utbildnings- och instruktionssajter

Tillsammans med vår uppdragsgivare Alektum Group tog vi hem silver i kategorin ”Utbildnings- och instruktionssajter”. Vi är glad och stolta över det fina erkännandet och ser framemot att fortsätta utveckla pengapeppen.se till nästa nivå.