2020-08-12

Tillbaka till verkligheten

Efter sommar, sol och bad är vi nu tillbaka med full kraft. Hoppas ni inte missade att kika på någon av de tv-serier som vi tipsade om under dagar som inte bjöd på sommarvärme.

Så vad händer på 2Creative under hösten? Jo, vi kommer bland annat få sätta tänderna i en ny webbplats till Perssons Träteknik, ett ansiktlyft av breas.com och en massa annat smått och gott.

Ny WordPress version

Igår den 11 augusti lanserades WordPress 5.5 med massvis av uppdateringar. Det är den andra stora utgåvan under 2020 och innehåller bland annat stora förbättringar av blockredigeraren, XML sitemaps, lazy loading och uppdatering av Gutenberg.

En av förbättringarna med den nya WordPress-verisonen är att man nu kan auto-uppdatera tillägg vilket även förbättrar säkerheten. Bra grej!

Vi avslutar med lite ögongodis från internet

Här är några nyligen lanserade godbitar:

Story Line

Story Line

När Australien, och världen, gick in i lockdown skapde The Feed en telefonlinje för att ta emot röstmeddelanden från hela landet. Det här är berättelsen om Coronavirus, ihopsatt  för dig.

 

Sweet Punk

Sweet Punk

Fräsig ny webbplats för Sweet Punk, en fransk kreativ byrå som uppmuntrar fräcka varumärken att överträffa sig själva genom digitala och universella identiteter och idéer.

 

https://assets.awwwards.com/awards/submissions/2020/07/5f1f3b3349429498588433.png

Steamline

Snygg och lekfull webbplats med massvis med snygga ikoner och illustrationer.