God fortsättning!

2020 bjöd på många otrevliga överraskningar som påverkade hela vår värld. Vi får hoppas på ett ljusare 2021.

Här på 2Creative fortsätter fler och fler roliga projekt att dyka upp som ljusglimtar i dessa corona-tider. Vi jobbar fortfarande på varsitt håll och vi är tacksama att vi har ett arbete som fortfarande går att bedriva fullt ut hemifrån. Vi är även mycket tacksamma över både nya och gamla kunder som har valt att jobba med oss. I detta yrke får man en inblick i många olika branscher vilket gör jobbet omväxlande. Det är en fröjd att se en webbplats växa från de första raderna kod till färdig produkt.

Har du tänkt tanken på en ny webbplats 2021?

Då kanske du vill dela den tanken med oss? På 2Creative jobbar vi enligt en arbetsprocess där vi kontinuerligt har kontakt med dig som kund för att säkerställa en tillfredsställande slutprodukt. Glöm inte att kontakta oss. Här kommer en utförligare beskrivning av de olika stegen i vår arbetsprocess:

Workshop

Vi lyssnar på alla som är inblandade i projektet och väger önskemål mot tekniska begränsningar och användarbehov. Detta arbete påbörjas ofta redan vid första kontakten med kunden och fortlöper tills vi har en klar produktvision. Vi föreslår ofta ett tidigt möte där vi kan bolla idéer med kunden. Workshopen ligger i grund för att ta fram wireframes och sitemap. Wireframes kan liknas med ritningar, utan färg och form, på vart webbplatsen olika delar ska placeras.

Idé och skissarbete

När sitemap och wireframes är godkända tar vi fram en skiss på webbplatsen startsida och presentera den för kunden. När den är godkänd tar vi fram skisser på resten av webbplatsen sidor. Dessa följer såklart samma grafiska manér som startsideskissen. Kunden är med i hela skissprocessen vilket är viktigt för att få ett så bra resultat som möjligt.

Utveckling

När skisserna är spikade är det dags att börja programmera webbplatsen. Programmeringen sköts lokalt för att sedan publiceras på en testserver. Nu kan kunden själv surfa runt på webbplatsen. Samtidigt görs felsökning och användartester.

Lansering

Den stora dagen har nu kommit för att lansera webbplatsen. Efter lanseringen görs tester av hur väl hemsidan uppfyller de mål som tidigare satts upp. Beroende på hur kundens produkt ser ut och vad de har för önskemål görs olika typer av efterarbete.

denna sida kan du se tidigare projekt och läsa mer om hur arbetet med dessa såg ut.


Tycker du detta låter bra? Har du fler frågor som rör vårat arbete eller WordPress? Kontakta oss här så berättar vi mer.