2024-03-13

Vår på webbyrån

Vi hoppas nu att våren är här för stanna. Solen skiner in genom fönstren och det smattrar friskt mot tangentborden. För att titta vad AI hade att säga om vårens intåg på kontoret fick vi följande svar:

“Det är inte bara naturen utan också människorna som förändras under vårens inverkan. Efter månader av inomhusarbete, känner sig många medarbetare mer benägna att lämna sina skrivbord för korta promenader eller för att sitta utomhus och arbeta under lunchen. Denna förändring i rutin är inte bara hälsosam för kroppen utan kan också bidra till ökad kreativitet och minskad stress.”

Integration med AI på webbplatsen

Ordet på allas läppar under 2024 har gjort många intresserade. Och visst är det spännande. Vi har nyligen gjort en integration mellan OpenAI och en av våra kunders webbplats. De hade en kategorisering med närmare 200 termer i form av olika orter. AI fick hjälpa till med att skapa kortare beskrivningar av de olika orterna som sedan automatiskt sparades ner i WordPress. Ett smart sett att ta hjälp av AI för att göra jobbet. Hör gärna av dig om du har frågor kring AI och hur det kan implementeras på er webbplats.

Webbplatser för konferens

Under vintern och tidiga våren har vi arbetat med två olika webbplatser inom konferens. En anläggning ute i skärgården och en mitt inne i Göteborg. Kul projekt där vi bland annat fått vara med och fotografera, ta fram ny grafisk profil och inte minst bygga nya teman från grunden till WordPress. Webbplatserna lanseras under våren.

 


Vad kan vi göra för dig och ditt företag? Funderar du på WordPress och om det skulle kunna vara något för er? Kontakta oss.