Sommaren är över och även ledigheten för oss på 2Creative. Det verkar som att vi kommer att vistas mer och mer på kontoret på Norra hamngatan 40 från och med hösten, något som glädjer oss!

Vad händer just nu?

Vårt arbete fortskrider i samma takt och vi har just nu flera projekt som antingen precis har påbörjats eller som börjar närma sig lansering. Även support för befintliga kunder utförs som vanligt varje dag.

Kan vi på 2Creative vara till hjälp?

Om du och ditt företag har funderingar på vad 2Creative kan erbjuda för lösningar är ni välkomna att kontakta oss. Vi finns här för att svara på era funderingar och frågor. Vi tillhandahåller, förutom helhetslösningar i WordPress, bl.a. tjänster inom grafisk profilering och SEO-optimering. Gå gärna in och titta på våra case för att se vad vi tidigare har producerat.

2Creative är en liten byrå med stort engagemang. Genom ett tätt samarbete mellan oss och våra kunder ser vi till att den färdiga produkten matchar med visionen. Med flera års erfarenhet av webbsidor kan vi ge tips på lösningar och metoder längst vägen. Även efter lansering finns vi på plats för att hjälpa till ifall ni behöver support.

Om framtiden

Nu hoppas vi att det så omtalade ”ljuset i pandemitunneln” kommer skina starkare och starkare framöver. Vi på 2Creative hoppas att ni håller er friska och att fortsättningen på 2021 blir så bra som vi alla hoppas.