Världens mest använda CMS

WordPress är ett CMS-verktyg (publiceringsverktyg) som låter användaren själv uppdatera sin webbplats. Med sin öppna källkod har WordPress blivit ett publiceringsverktyg med oändliga möjligheter. Under åren har WordPress utvecklats och är idag ett fullfjädrat CMS-system. WordPress är gratis och vem som helst kan utveckla sin WordPress-drivna webbplats efter eget behov. Det finns miljontals utvecklade applikationer och teman att ladda ner gratis. Eftersom innehållet på alla sidor blir tillgängligt via en inloggningssida behöver man inte någon FTP-klient för att kunna redigera och uppdatera sina sidor på webbplatsen.

Vi älskar WordPress

Det råder inga tvivel om att vi på 2Creative älskar WordPress och dess möjligheter. Vi utvecklar alltid en design från grunden för att sedan implementera den i WordPress. Därför kan vi skräddarsy er webbplats efter era behov. Med sin öppna källkod har WordPress gjort det möjligt för programmerare att utveckla egna applikationer (Plugins). Den möjligheten har gett oss WordPressfantaster miljontals applikationer att välja och vraka mellan för att just hitta det som passer uppdraget bäst.

Många webbdesigners använder redan färdiga teman för att tillfredsställa sina kunder. Istället tänker vi alltid unikt! Vi skräddarsyr webbplatserna efter kundens och användarens behov för att sedan sätta vår egen touch på det vi skapar. En bra webbplats är mer än bara ett köpt tema. Designen ska samspela med företagets profil, koden ska vara semantisk och framför allt – den ska vara användarvänlig och möta användarnas och kundens behov. Ta en titt på våra referenser.

Utbildning i WordPress

Under varje projekt erbjuder vi en utbildning i WordPress till våra kunder så att de med säkerhet kan handskas med sin egen webbplats. Detta tycker vi är och ska vara en självklarhet. Vi erbjuder även en egenproducerad WordPress-manual som vägleder kunden genom de funktioner som är aktuella för webbplatsen – allt för att ni ska kunna driva er webbplats helt på egen hand.

Läs om våra tjänster