Under sommaren och hösten har vi bland annat suttit med utvecklingen av en ny webbplats till Trollhättan energi. Tillsammans med backendutvecklarna på Grafi och reklambyrån Dragster tog vi fram den nya webbplatsen som har en hel del rolig funktionalitet. Man kan bland annat jämföra elpriser och teckna elavtal online. Webbplatsen är byggd i WordPress och kan ses här: https://www.trollhattanenergi.se/

I Mölnlycke strax utanför Göteborg förvandlar fastighetsbolaget Next Step tillsammans med världsberömda arkitektkontoret Snøhetta ett uttjänt stenbrott till 750 attraktiva bostäder i en naturskön skogspark med badrocksavstånd till Landvettersjön. Vi fick i uppdrag av Next Step att ta fram en webbplats där man kan följa hur området växer fram. För den som blir nyfiken kan man fylla i ett intresseformulär.

Med hjälp av den grafiska profilen tog vi fram webbdesign och vi har även skrivit koden till webbplatsen. Kika på den här: https://www.wendelstrand.se/

Tillsammans med Next Step har vi även tagit fram en webbplats till GoCo som är ett Life Science-kluster i området kring AstraZenecas anläggning i Mölndal. Redan 2021 beräknas de första nya företagen och institutionerna kunna flytta in.

Och nu är vi snart framme vid jul. Innan dess ska vi se till att publicera ytterligare några webbplatser. Bland annat till ett bostadsbolag i Göteborgsområdet där vi även har tagit fram en ny logotyp och grafisk profil. Den typen av uppdrag gillar vi att arbeta med, där vi har en chans att ta fram något nytt och spännande.

Strax efter jul och nyår kommer även Företagskonsulten i Kungälv få en ny webbplats. Deras nuvarande webbplats var inget som de kunde stå bakom och företaget har växt en del sedan den togs fram. Tillsammans med Företagskonsulten har vi nu hittat något som speglar deras verksamhet, med ett användarvänligt och modernt gränssnitt. Med hjälp av WordPress kommer de också enkelt att kunna uppdatera webbplatsen.

Vill ni veta mer om vad vi kan hjälper er med? Slå en signal eller maila oss på info@2creative.se.