Nu siktar vi lite försiktigt mot sommaren men först en liten tillbakablick.

I höstas började vi ett samarbete med Westerbo Network som är en nätverksbyrå. Vi står för all digital produktion i nätverket och beroende på vilka projekt vi arbetar med har vi olika kollegor. Westerbo Network består av copywriters, AD, projektledare, en Social Media specialist, och en förändringscoach. Tillsammans med WNW arbetar vi löpande med bland annat Vårgårda Hus och hjälper dem med nyhetsbrev, sökmotoroptimering och utveckling av deras befintliga webbplats.

https://www.caconsult.se/wp-content/uploads/2018/03/CA_webb-9-800x400.jpg

I slutet på 2016 lanserade vi en ny webbplats till CA consultadministration. Som vanligt använde vi WordPress som CMS. Vi tog också fram en ny bildbank och bilder till webbplatsen.

”CA consultadministration ab är ett konsultföretag som leder och styr byggprojekt. Vi arbetar i nära samråd med våra beställare och använder företagets samlade erfarenhet, engagemang och specialkompetenser för att styra mot projektets mål.”

WordCamp Stockholm

I november var det dags för WordCamp Stockholm. Det var en bra tillställning och kul att få mingla lite med folk i branschen. Flera intressanta föreläsningar men även väldigt skiftande kvalitet och några föreläsningar kändes mer som en redovisning på gymnasiet. Vi gillar dock upplägget och älskar ju WordPress så vi lär besöka WordCamp fler gånger.

Vi har under våren arbetat med flera spännande projekt. I dagarna lanserade vi en ny webbplats byggd i WordPress till Jovi Konsult (bilden ovan). Uppdraget bestod av ett helt nytt digitalt utseende och en del smarta digitala lösningar. De använder sig av Intelliplan för att hantera ”lediga jobb” och vi skapade en koppling med RSS för hämta in och lista jobben på den nya webbplatsen. Resultatet blev en användarvänlig och modern plattform som enkelt uppdateras med hjälp av WordPress.

Nu blickar vi fram mot sommaren och planerar in veckorna fram till semestern. Det känns rätt bra. På 2Creative kommer vi sitta med allt från logotyper, foldrar och webbdesign till utveckling av intranät och webbtjänster.  Vill du veta mer eller kanske är sugen på att köra ett projekt ihop? Slå en pling eller maila oss på info@2creative.se.