När vi snart avslutar webbplatserna till Hotel Lorensberg, BRC och CN System är det dags att sätta tänderna i nya projekt. Och det gör vi med nöje, i dubbel bemärkelse. Det första projektet är en webbplats till Auktionsverket Kulturarena. Kulturarenan är en del av den nya verksamheten i Göteborgs Auktionsverk på Tredje Långgatan. Det är företaget Avenyfamiljen som köpt fastigheten och snart kommer det finnas ett par nya restauranger, ett ekologiskt mikrobageri med brödbutik och kafé. De kommer också att öppna upp bakgårdarna och där ha uteserveringar och butiker. I den gamla auktionshallen kommer det bli en kulturarena och det är den verksamheten vi kommer göra en webbplats till. Håll utkik under hösten för mer information.

Det andra projektet som vi kommer sätta tänderna i är en del av det nya Scandic Europa, deras nya restaurang Hak.

”Som namnet inger vill vi att Restaurang Hak ska vara en avslappnad och välkomnande restaurang där det ska kännas lika naturligt att äta en trerättersmiddag som att bara gå in och ta ett glas vin. Restaurangen bjuder på fotoutställningar, musik och kärleksfullt tillagad mat där vi kombinerar vår lokala förankring med internationella influenser. Det är en mötesplats i en modern miljö som präglas av märkvärdigheter på väggar, tallrikar och scen. På Europa kommer musiken ha en central plats, olika slags musik gör hotellet till en pulserande mötesplats för både hotellgäster och göteborgare.”

Vi på 2Creative tycker det är extra kul att vara involverade i projekt som har med utvecklingen av Göteborg att göra. Dessa två verksamheter tror vi blir ett välkommet tillskott till Göteborgs nöjesliv.