I skrivande stund sitter vi på tåget hem till Göteborg efter en givande konferens i Malmö. Detta är den andra veckan för Tobias som vår nya medarbetare på 2Creative. Efter två dagars intensivt planerande, skapande och en hel del aktiviteter har Tobias fått en bra bild av företaget och sin förväntade roll som vår nya webbutvecklare.

Tobias är utbildad till webbutvecklare med inriktning mot WordPress, men har också gedigen bakgrund som kompositör. Vi är säkra på att Tobias kommer växa in rollen som vår nya WordPress-Guru och bidra med ett nytt synsätt och nya kompetensområden.

Vi välkomnar Alektum Group som ny kund

Alektum Group har funnits sedan 1992 då de startade som ett renodlat inkassoföretag. I dag bedriver de verksamhet i 18 europeiska länder och har över 600 anställda och omsätter mer än 1 miljard kronor.

I egenskap av svenskt familjeföretag styr det långsiktiga perspektivet allt Alektum Group gör när de hjälper sina kunder att växa med hjälp av varaktiga åtaganden. Med stöd av deras unika IT-system och internationella databas ingår de partnerskap med deras kunder och tillhandahåller precisa insikter som möjliggöra snabbare beslut och skyddar deras kunders affärsförhållanden från att skadas.

Alektum Groups nya webbplats kommer självklart att byggas i WordPress tillsammans med Multisite och flerspråksstödet WPML. Vi är glada över att få förtroendet och fortsätta att göra internet till en mer användarvänlig och bättre plats.

Då den nya webbplaten kommer ha sidor för olika länder som i sin tur kommer finnas tillgängliga på flera språk valde vi att bygga den som en multisite med WPML. Multisiten kommer hantera de olika ländernas webbplatser medan WPML kommer hantera de olika språken. Allt i en och samma installation av WordPress. Detta gör att administrationen blir enkel trots att webbplatsen kommer finnas i många versioner.